Tilbage

Menu i juli på Fuglsangsø Centret

Her kan du se, hvad der bliver serveret for beboerne i juli måned.

 

7

 

Uge 27

Søndag 1.: Kylling m. flødesauce, frisk agurkesalat - citronfromage

Mandag 2.: Boller i carry med ris og ærter - aspargessuppe

Tirsdag 3.: Lasagne m. grøn salat - kirsebæryoghurt m. ristet kokos

Onsdag 4.: Kyllingefilet m. bacon, flødekartofler, grønsager - is m. vafler

Torsdag 5.: Tarteletter m. høns i asparges - jordbærgrød m. mælk

Fredag 6.: Svensk pølseret - henkogte pærer m. karamelfløde

Lørdag 7.: Frikadeller m. st. ærter og gulerødder, kartofler - æblegrød 

Søndag 8.: Gullasch, romanescoblanding, kartoffelmos - sveskekage 

Uge 28

Mandag 9.: Farseret porre m. porresauce, kartofler - Vafler m. syltetøj

Tirsdag 10.: Kyllingefarsbrød m. broccoli, ovnkartofler - koldskål 

Onsdag 11.: Biksemad m. spejlæg - kold rababersuppe m. bananer

Torsdag 12.: Varmrøget laks m. kold kartoffelsalat - hyttedessert, brombær

Fredag 13.: Kødsauce m. pasta - trefarvet is m. vafler

Lørdag 14.: Æggekage m. bacon, purløg, agurk, tomat - blommegrød 

Søndag 15.: Sp. kam, aspargessauce, grillet grønt - fløderand, jordbærsovs

 6

Uge 29

Mandag 16.: Gratineret bøf, ovnkartofler, bearnaisesauce - is og kyskager

Tirsdag 17.: Forloren hare, vildtsauce, blomkål, kartofler - ananasfromage

Onsdag 18.: Fyldt sejkrebinet m. rød broccoli - rabarbergrød m. mælk

Torsdag 19.: Frikadeller st. sommerkål, kartofler - koldskål m. rabarber

Fredag 20.: Bøf m. løg, bøfsauce, rødbeder og kartofler - æblekage 

Lørdag 21.:  Okse-gulerodsgryde m. kartofler, grøn salat - jordbærgrød 

Søndag 22.: Hamburgerryg m. aspargessauce - vaniljeis m. kirsebærsovs

Uge 30

Mandag 23.: Karbonade, champignonsauce, wokblanding - fersken, creme

Tirsdag 24.: Pølser og kold kartoffelsalat - chokolademousse m. frugt

Onsdag 25.: Stegt medister m. stuvet ærter og gulerødder - pandekager 

Torsdag 26.: Stegt fiskefilet, persillesovs - hindbærgele m. råcreme

Fredag 27.: Krydret farsbrød m. skysauce, ovnstegte kartofler -koldskål 

Lørdag 28.: Hvidkålsrouletter, lys sauce, kartofler - rødgrød m. mælk

Søndag 29.: Stegt kylling, skysauce, kartofler, rabarberkompot - islagkage

Uge 31

Mandag 30.: Bøf m. løg, bøfsauce, sukkerærter, kartofler - frugtsalat

Tirsdag 31.: Fiskefilet m. laksemousse, blomkål - kirsebæryoghurt

8

Kontaktinfo

Anna Jensen
Tlf.: 96288403
Send e-mail til plcaj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.