Tilbage

Menu for juni på Fuglsangsø Centret

Køkkenet byder i juni måned på mange lækre retter

 4

Uge 22

Fredag 1.: Kalkungryde m. løse ris, kartofler - sveskekage med flødeskum

Lørdag 2.: Okse-gulerodsgryde m. kartofler, grøn salat - jordbærgrød

Søndag 3.: Hamburgerryg, sommergrønt, ymerfromage m. kirsebærsovs

Uge 23

Mandag 4.: Boller i karry m. løse ris, kartofler og ærter - blomkålssuppe

Tirsdag 5.: Stegt kylling, rabarberkompot - romfromage m. solbærsauce

Onsdag 6.: Flæskesteg m. skysauce, rødkål - øllebrød m. flødeskum

Torsdag 7.: Sommerfest for beboer og pårørende med helstegt pattegris

Fredag 8.: Krydret farsbrød, kartoffelrösti, grøntsager - koldskål 

Lørdag 9.: Hvidkålsrouletter, lys sauce og kartofler - alliancegrød m. mælk

Søndag 10.: Bøf stroganoff m. kartoffelmos - fløderand m. jordbærsauce

Uge 24

Mandag 11.: Spr. nakke m. urtesauce og kartofler - aspargessuppe

Tirsdag 12.: Hakkebøf m. bløde løg, kartofler - chokoladebudding 

Onsdag 13.: Grillkølle, kold kartoffelsalat - kirsebæryoghurt m. ristet kokos

Torsdag 14.: Kalkunfrikadeller, skysauce og wokgrønt - abrikosgrød 

Fredag 15.: Marinerede sild, nye kartofler, koldt smør, snaps - jordbærkage

Lørdag 16.: Kødsauce med kartoffelmos  - is m. vafler

Søndag 17.: Bøf m. løg, broccoli og kartofler - nougatis m. vafler

5

Uge 25

Mandag 18.: Frikadeller, rødkål- el. spidskålsalat - pære m. chokoladesovs

Tirsdag 19.: Revelsben, svitset grøntsager, barbecuesauce - rabarbergrød

Onsdag 20.: Stegt fiskefilet m. persillesovs - rabarbergrød m. mælk

Torsdag 21.: Sommer kalvegryde  - budding m. saftsovs

Fredag 22.: Kyllingegryderet m. løse ris og kartofler - kørom

Lørdag 23.: Millionbøf, m. kartofler og salat - kold jordbærsuppe 

Søndag 24.: Koteletter i fad m. kartofler og broccoli - ananasfromage

Uge 26

Mandag 25.: Forloren hare, vildtsauce, tyttebær og kartofler - koldskål 

Tirsdag 26.: Karryblomkål m. skinke - friske jordbær m. fløde

Onsdag 27.: Hønsefrikasse - hindbærgele m. råcreme

Torsdag 28.: Fiskefrikadelle m. dildsauce - henkogt fersken, yoghurtcreme

Fredag 29.: Flæskesteg m. skysauce, rødkål - nougatis m. vafler

Lørdag 30.: Gratin m. skinke, bearnaisesauce, ovnstegte kartofler - rødgrød 

6

 

Kontaktinfo

Anna Jensen
Tlf.: 96288403
Send e-mail til plcaj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.