Tilbage

Menuen på Fuglsangsø Centret i oktober

Køkkenet byder på mange lækre retter til middagsmaden

5

Uge 40

Mandag 1.: Spaghetti m. millionbøf, reven ost, engelsk sauce - Islagkage

Tirsdag 2.: Hakkebøf m. bløde løg, løgsauce, rosenkål - Ananasfromage

Onsdag 3.: Kyllingefrikasse - Suppe med kød og melboller

Torsdag 4.: Forloren and, skysovs, rødkål - Koldskål m. kammerjunker

Fredag 5.: Gratineret pasta m. kylling, salat - Blommegrød m. mælk

Lørdag 6.: Skipperlabskovs m. rødbeder - Trefarvet is m. vafler

Søndag 7.: Grillkølle, små krydderkartofler - Fersken m. råcreme 

Uge 41

Mandag 8.: Stegt medister m. grønlangkål - Kærnemælkssuppe m. rosiner

Tirsdag 9.: Krydret farsbrød, kartofler, broccoliblanding - Aspargessuppe

Onsdag 10.: Stegt flæsk m. persillesauce, kartofler - Citronfromage

Torsdag 11.: Oksesteg, vildtsauce, tyttebær, asier, kartofler - Islagkage

Fredag 12.: Gratineret bøf, bernaisesauce, ovnstegte kart. - Hyldebærsuppe

Lørdag 13.: Kalkunfrikadeller m. tomatsauce, kartofler, broccoli - Rødgrød 

Søndag 14.: Koteletter i fad, kartofler, vintergrønt - Fløderand, jordbærsovs

7

Uge 42

Mandag 15.:  Millionbøf m. kartoffelmos, blomkålsblanding - Æblegrød 

Tirsdag 16.: Gule ærter m. flæsk og medister - Frugtcoctail m. flødeskum

Onsdag 17.: Fiskefrikadeller m. persillesovs - Chokolademousse m. frugter

Torsdag 18.: Irsk stuvning m. rugbrød, rødbede - Risengrød, kanelsukker

Fredag 19.: Boller i carry m. ris og kartofler, ærter - Rabarbergrød m. mælk

Lørdag 20.: Frikadeller m. stuvet ærter og gulerod - Kirsebæryoghurt 

Søndag 21.: Orangemarineret svinekam, flødekartofler - Is, hindbærsauce

Uge 43

Mandag 22.: Forloren hare, vildtsauce, tyttebær - Abrikossuppe, flødeskum

Tirsdag 23.: Tarteletter med høns i asparges - Suppe med kød og melboller

Onsdag 24.: Dampet torsk m. sennepssovs, kartofler - Budding m. saftsovs

Torsdag 25.: Gullach m. kartoffelmos, blomkål - Jordbærgrød m. mælk

Fredag 26.: Hakkebøf m. bløde løg, løgsovs, rødbeder - Citronfromage

Lørdag 27.: Hamburgerryg, aspargessauce, rosenkål, kartofler - Æblekage 

Søndag 28.: Stegt kylling m. flødesovs, agurkesalat - Nougatis m. vafler

Uge 44

Mandag 29.: Farseret porrer m. skysovs, majsblanding - Blomkålssuppe

Tirsdag 30.: Stegt rødspættefilet, persillesovs - Ymerfromage, solbærsauce

Onsdag 31.: Kalvesteg, ovnstegte rodfrugter - Syltede pærer m. råcreme

6

Kontaktinfo

Anna Jensen
Tlf.: 96288403
Send e-mail til plcaj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.