Tilbage

Lindegårdens menuplan for oktober

Menuplan for okt. 18

Lindegårdens menuplan for oktober 18

Stegte Aal Med Stuvede Kartofler Okt

                                          Uge 40

 

1

Mandag

Farseret hvidkål m/lys sovs, græskar, kartofler

Juliennesuppe

2

Tirsdag

  Fyldt sejfilé m/ hollandaisesauce, broccoli, kartofler

Blommegrød

3

Onsdag

Grønkålssuppe m/sp.flæsk, medister, sennep, rødbede, rugbrød

Henkogt pære m/karamelfløde

4

Torsdag

Bøfstroganoff  m/Grøn kartoffelmos, asier

Gul sagosuppe

5

Fredag

Hjerper m/ løgsovs, timiangulerødder, kartofler

Æblesuppe m/cornflakes

6

Lørdag

Pølser m/ varm kartoffelsalat, agurkesalat, ketchup, sennep

Jordbærgrød m/Mælk

7

Søndag

Kyllingebryst m/ marengosauce, Broccoli, kartofler

Islagkage

 

 

        Uge 41

 

8

Mandag

Boller m/st.selleri, rødbeder, kartofler

Tomatsuppe

9

Tirsdag

Koteletter i fad m/ ris, kartofler

Hyldebærsuppe m/tvebakker

10 

Onsdag

Røget forel st.spinat, gulerødder, kartofler

Risengrød, kanelsukker, smør, saft

11

Torsdag

  Kødsovs, pasta, kartofler   broccolisalat

Kartoffelsuppe

12

Fredag

Ribbensteg m/ rødkål, skysovs, kartofler

Rismelsbudding m/ solbærsovs

13

Lørdag

Frikadeller m/st. ærter og gulerødder, kartofler

Pandekager / syltetøj og sukker

14

Søndag

Hamburgerryg m/aspargessauce, rosenkål, kartofler

Ymerformage m/kirsebærsovs

 

 

          Uge 42

 

15

Mandag

Farsbrød, svitset zuchinimix, kryddersovs, kartofler

Blomkålssuppe

16

Tirsdag

Biksemad m. spejlæg, rødbeder

Rombudding m/Jordbærsovs

17

Onsdag

  Kogt okse m/peberrodssauce, tyttebær, carotter, kartofler

Oksekødssuppe 

18

Torsdag

Paneret flæsk m/ hvid løgsovs, rødbeder, kartofler

  Cremesuppe m/kirsebær

19

Fredag

Stegtfiskefilet m/persillesovs, gulerodssalat, kartofler

Appelsinfromage

20

Lørdag

  kalkunfrikadeller m/tomatsovs, bønner, kartofler

Skovbærgrød m/mælk

21

Søndag

Nakkesteg m/ skysovs, rødkål, asier, fr. kartofler, kartofler

Lindegårdsguf

 

 

             Uge 43

 

22

Mandag

Stegt medister m/ grønlangkål, carotter, kartofler

Risvælling m/ kanel

23

Tirsdag

Hakkebøf m/blød løg, løgsauce, rødbeder, rosenkål, kartofler

Ananasfromage

24

Onsdag

ÅLEGILDE LINDEGÅRDEN

 

 

 

Stegt ål, stuvede kartofler, citronbåde.

Æblekage

25

Torsdag

 Forloren and, skysovs, rødkål, kartofler

Champignonsuppe

26

Fredag

Gratineret pasta m/kylling  salat

Øllebrød m/flødeskum

27

Lørdag

Skipperlabskovs m/rødbeder, persilledrys

Fersken med chokoladeflødeskum

28

Søndag

Grillkøller m/små krydderkartofler, sovs, romanescokål

Hindbær gele m/ råcreme

 

 

                 Uge 44

 

29

Mandag

Hjerter i Vildtsauce m/kartoffelmos, solbær

Kærnemælkssuppe m/rosiner,flødeskum

30

Tirsdag

farsbrød m/cherrytomat,kryddersovs, spidskålssalat, kartofler

Hybensuppe m/creme fraiche

31

Onsdag

Stegt rødspættefile m/persillesovs, 3-farvet gulerod, kartofler

Trefarvet is m/ vafler