Tilbage

Menu for oktober på Søglimt

Køkkenets bud på lækkert efterårsmad

1

Uge 40

Mandag 1.: Forloren hare m. vildtsauce, surt - brombærris

Tirsdag 2.: Pølser, varm kartoffelsalat - kærnemælkssuppe med rosiner

Onsdag 3.: Gullasch med mos og surt - tunmousse med flutes

Torsdag 4.: Dampet torsk m. sennepssovs, æg - broccolisuppe m. bacontern

Fredag 5.: Brunkål m. kogt rg. flæsk - æbler m. marengs og råcreme

Lørdag 6.: Koteletter med skysovs blomkål - blommegrød m. mælk

Søndag 7.: Wienerschnitzel, peberrod , brasede kartofler - jordbærfromage

Uge 41

Mandag 8.: Farsporre i fad m. lys sovs, rødbede - boghvedegrød m. sirup

Tirsdag 9.: Hjertegryde m. surt - tomatsuppe m. nudler

Onsdag 10.: Grønkålssuppe, spr. flæsk, medister - pærer m. karamelfløde

Torsdag 11.: Stegte sild m. persillesov, råkost - risengrød, kanelsukker 

Fredag 12.: Bøfstroganoff m. mos, asier - jordbærgrød m. mælk

Lørdag 13.: Pizzabøf med tomatsovs - æblesuppe m. cornflakes

Søndag 14.: Kylling på porre bacon bund - islagkage

2

Uge 42

Mandag 15.: Boller i selleri, rødbeder, kartofler - hyldebærsuppe, tvebakker

Tirsdag 16.: Kogt okse m . peberrodssauce, tyttebær - oksekødssuppe  

Onsdag 17.: Millionbøf m. mos og rødbeder - frugtsalat

Torsdag 18.: Dampet laks med hollandaise, ærter - gulerodssuppe m. brød

Fredag 19.: Husarsteg m. skysovs, grønt - stikkelsbærgrød, mælk 

Lørdag 20.: Koteletter i fad m. ris, kartofler - pandekager m. syltetøj 

Søndag 21.: Hamburgryg m. aspargessauce, rosenkål - abrikos drøm

Uge 43

Mandag 22.: Kalvelever i fad - blomkålssuppe

Tirsdag 23.: Biksemad m. rødbeder, spejlæg - æbleskiver m. syltetøj

Onsdag 24.: Frikadeller m. st. hvidkål - blommegrød m. mælk

Torsdag 25.: Stegt fiskefilet m. persillesovs, gulerodssalat - hytteost dessert

Fredag 26.: Flæskesteg m. rødkål, skysovs - gammeldags æblekage 

Lørdag 27.: Revelsben m. skysovs - skovbærgrød m. mælk

Søndag 28.: Tarteletter m. høns i asparges - suppe med boller

Uge 44

Mandag 29.: Stegt medister m. grønlangkål - risvælling m. kanel

Tirsdag 30.: Kalvefrikasse - brødpie m. saftsovs

Onsdag 31.: Hakkebøf m. bløde løg, rosenkål - græskartærte m. fløde

 3

Kontaktinfo

Anna Jensen
Tlf.: 96288403
Send e-mail til plcaj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.