Tilbage

Menuplan for oktober

Her kan du se hvad der bliver serveret i oktober på Vesterled

Stegt Flaesk

Uge 40

Mandag 1:  Fisk

Tirsdag 2:  Nakkesteg med rødkål - Citronfromage

Onsdag 3:  Boller i selleri

Torsdag 4:  Kylling med agurkesalat

Fredag  5:  Biksemad med spejlæg

Lørdag  6:  Tarteletter og hønsekødsuppe

Søndag 7:  Benløsefugle - Is med vafler

Uge 41

Mandag 8:  Hvidkålsrouletter med brun sovs

Tirsdag 9:  Fisk

Onsdag 10: Karbonader med grønærter

Torsdag 11: Oksesteg med sur-sød sovs - Is med vafler

Fredag  12: Kalvesteg med bønner - gammeldags æblekage

Lørdag  13: Tarletter og hønsekødsuppe

Søndag 14: Mørbrad i fad - svesketriffli

Uge 42

Mandag 15: Oksesteg med vildtsovs - Fuglereder

Tirsdag 16: Fisk

Onsdag 17: Tøm fryseren

Torsdag 18: Guleærter med kogt medister

Fredag  19: Millionbøf med mos

Lørdag 20: Gryderet med kartofler og ris

Søndag 21: Hussarsteg med rødkål

Uge 43

Mandag 22: Farsbrød med brunkål

Tirsdag 23: Fisk

Onsdag 24: Stegt flæsk med persillesovs

Torsdag 25: Kalkungryde med ris

Fredag 26: Korteletter i fad med kartofler

Lørdag 27: Millionbøf med mos og surt

Søndag 28: Hamburgrug med grønlangkål

Uge 44

Mandag 29: Hollansk biksemad

Tirsdag 30: Fisk

Onsdag 31: Forloren hare med vildtsovs og rødkål

 

Kontaktinfo

Irene Marie Vestergård
Tlf.: 96285899
Send e-mail til plcmv@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.