Nyheder og aktiviteter

Nye tiltag og aktiviteter i bofællesskabet

Månedsbrev HS bofællesskabet

Februar og marts 2018

Hvad er der sket i huset ud over vores faste små aktiviteter i løbet af ugen:

Februar måned har været i fastelavnens navn. 

Vi har slået katten af tønden, som indeholdt mange lækkerier. Efter tønden var slået ned og kattedronning og kattekonge var blevet kåret, fik vi kaffe med lækre fastelavns boller. Mange både beboer og personale var udklædt så det gav anledning til meget skøn latter.

 Fastelavnsmasker

Der har i lang tid været et ønske om at få en stor fjernsynsskærm, da der ofte er mange som gerne vil sidde sammen og følge serier, sportsbegivenheder, film mv. Nu har vi endelig fået et stort 62" fjernsynsskærm, så alle kan være med og samtidig se fjernsynet. Så nu kan vi rigtig samles om de forskellige udsendelser som sendes i fjernsynet. 

Musikterapien i februar måned var sidste gang musikterapeut Cecilie deltog, da hun går på barsel. Heldigvis har Cecilie sørget for en barselsvikar, Gitte, som forsætter i samme spor som Cecilie. Alle ser frem til når musikterapeuten kommer 1 gang om måneden i huset. Der bliver sunget igennem og nogle sidder og nyder musikken og vipper stille med en fod. Vi har alle hver vores egen måde at nyde sang og musik på, men et er helt sikkert - det er en nydelse for alle både beboere, pårørende og personalet som deltager.

Sangkor 

Marts måned skulle være den første forårsmåned, men det har nu været svært at mærke på temperaturen udenfor. Dagene er blevet længere og lysere og selv om det har været koldt er vi begyndt at komme lidt ud igen, på nogle korte gåture, godt pakket ind for vind og kulde. Vi drømmer snart om at kunne sidde i vores gårdhave igen. 

Wellness er mange ting i vores huse. Denne her gang har det været mulighed for fodbad, fodmassage og få smurt fødderne godt ind i noget lækkert creme - fodmassage wellness. Dette var ikke kun for kvinderne. Mange af mændene deltog også.

Påsken faldt i slutning af marts måned, det er selvfølgelig også blevet markeret her i huset. Vi har en tradition for, at der skal findes påskeæg rundt i huset, der blev både ledt ude og inde efter påskeæg. Alle hjalp hinanden med at finde æggene. Da alle havde været rundt i huset blev der tid til at nyde sin "fangst". Der var i hvert fald nogle som ikke kunne spise ret meget til middag!

Paaskeaeg

Vi har haft mulighed for at afprøve en pude som spiller noget dejligt musik når den bliver berørt. Puden er specielt lavet som en sansepude. Nogle beboere har afprøvet puden. Der har været lidt blandet mening om puden, men den kan helt klart give noget til nogle af beboerne, hvilket har medført at vi har valgt at købe puden.

Indbydelse til sommerfesten den 24. maj er sendt ud til alle pårørende i HS bofællesskabet, som vi håber på der bliver stor tilslutning til. 

Vi ser meget frem til at vejret bliver varmere. Vi er allerede begyndt at snakke om, hvad vi skal have på grillen til sommer.

Hugo         

 

                                                 

 

 

 

Kontaktinfo

HS Bofællesskabet
Lindegårdsvej 5
7400 Herning

Tlf.: 96285403

Lene Sumborg
Centerleder
Tlf.nr. 96285401
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail