Nyheder og aktiviteter

Nye tiltag og aktiviteter i bofællesskabet

Månedsbrev i HS bofællesskabet

April og maj 2018Sol (1)

 

 

Vi har i lang tid efterlyst det gode vejr og endelig kom det - også i meget dejlig lang tid - skønt.

 

April og maj måned.

Vi har fast hver søndag brunch i hvert team, som nydes rigtig meget. Ind imellem vælger vi også at have brunch i hverdagen, hvor alle beboere mødes i det ene team. Det er altid en fornøjelse at være samlet i det ene team, hvor der er alle mulige lækkerier som nydes, samtidig med at snakken går på kryds og tværs.

 

Wellness kan alle vist skrive under på er en dejlig og afslappende oplevelse. Der er wellness hver gang der er boblebad, som alle beboere tilbydes en gang om ugen. Der ud over kan der ind imellem være anden form for wellness som fodbad, selv mændene synes det er dejligt. Det er frem med baljerne god sæbe og creme. Efter sådanne en omgang er fødderne som silke - dejligt.

 

Så kom solen og varmen så døre og vinduer blev åbnet og ud i gårdhaven så snart det var muligt.

Mange måltider er blevet indtaget i gårdhaven. samt der er blevet spist soft ice fra MC Donalds- lækkert. Ligeledes var der gang i bålfadet, hvor der blev ristet skumfiduser til glæde for mange.

 

Sommerfesten er altid en aften som vi ser frem til hvor både beboere og pårørende er samlet. Også i år var det er dejlig aften, hvor vi bl.a. havde vores musikterapeut Gitte til at spille og synge sammen med os. Inden spisningen havde vi et lille orienteringsmøde hvor vi fortalte om, hvad der foregår i huset.

Et af de store punkter i huset er afprøvning af talemaskiner. Vi ved at mange mister tale efterhånden som sygdommen udvikles, og det derfor er svært at kommunikere. Vi har 2 beboere som er i gang med at afprøve talemaskiner, og det ser umiddelbart ud til at være en succes. Vi har allerede 2 beboere mere som gerne vil i gang med talemaskiner.

Tænk sig at man fortsat kan sige til sine børn "jeg elsker jer" selv om man har mistet evnen til at tale!!

 

Musik er altid dejligt. I år har 3 beboere været til Herning Rocker. Det var jo fantastisk vejr, så med godt vejr, masser af solcreme, drikkelse og musik blev det en skøn dag og aften, hvor ingen havde lyst til at tage hjem igen, før det hele var slut. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal til Herning Rocker.

 

Når vi går fra vinter til sommer er der ofte også brug for noget nyt tøj. Vores "tøjdame" har været her. Hun gør alt hvad der er muligt for at opfylde alle beboeres ønsker til tøj og i den rigtige størrelse.

 

Dette var et udpluk af nogle af de ting som er foregået i de 2 forgangene måneder.

Vi håber fortsat på at få en god sommer med masser af sol sommer og varme.

 

 MusikerBaalFodbad

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

Kontaktinfo

HS Bofællesskabet
Lindegårdsvej 5
7400 Herning

Tlf.: 96285403

Lene Sumborg
Centerleder
Tlf.nr. 96285401
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail