Frivillige og pårørende på Engholm

Her på denne side kan du læse om frivillige på Engholm Centret og den årlige hygge- og arbejdsdag

Engholms Venner

Engholm Centret har mange frivillige, som hver uge arrangerer aktiviteter for beboerne og medlemmer af foreningen" Engholms Venner". bl.a. højtlæsning, spilledage, bankospil, sang.

Vennekredsen udgiver bladet "Engholm Nyt" 2 gange om året, hvor bl.a.  alle arrangementer er beskrevet. Det kræver medlemsskab for at modtage "Engholms Nyt"

Det koster 60 kr. for enlige og 120 kr. for ægtepar at være medlem. Der afholdes årlig generalforsamling i april måned.

Bussens Venner

Bussens Venner har ansvaret for drift og vedligeholdelse af hjemmets bus.  Derudover driver de også butikken på Engholm Centret, hvor overskuddet går til drift af bussen. Det koster 50 kr. pr. år at være medlem.
Du skal være medlem af Bussens Venner for at deltage i turene. Der vil være betaling for længere ture i bussen. Det er mulig at leje bussen til transport af beboerne. Kontakt pedellen for nærmere information. Der afholdes generalforsamling i januar i forbindelse med Centrets nytårskur. 

Frivillige til ture ud af huset

Hver onsdag kommer frivillige for at gå eller køre en tur ud i byen, med de af beboerne, som har lyst til at komme ud trods regn og slud.

Informationsmøder

I november afholdes der et informationsmøde i forbindelse med hygge- og oprydningsdagen. Alle beboere deltager og alle pårørende er velkommen til at deltage. På mødet vil der være en kort orientering om evt. nye tiltag i huset og alle kan komme til orde med diverse spørgsmål. 

Kontaktinfo

Engholm Centret
Nørregade 11
7280 Sdr. Felding

Tlf.: 96284590

Helle Sjøstrand Sørensen
Centerleder
Tlf.: 22112203
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail