Dagligdagen på Fuglsangsø

Du kan her læse lidt, om vores hverdag på Fuglsangsø Centret.

Et helt specielt sted at bo

Du bor i dit eget hjem og kan leve det liv, du ønsker og magter.

Vi skaber plads til forskellighed ved at tage hensyn til dine værdier, behov, vaner og individuelle ønsker.
Sammen med dig, vil vi skabe rammerne, så du har frihed til at vælge og mulighed for at bestemme over dig selv, så vidt det er muligt.

Når du vælger at bo på Fuglsangsø Centret, vælger du et sted, hvor vi tilstræber, at alle bliver set, hørt og mødt med faglig dygtighed og menneskelig forståelse.

Der vil blive afholdt indflytningssamtale. Her kan du fortælle, om dine ønsker og behov, for at du får en god og for dig indholdsrig hverdag. Vi taler også om, hvilke opgaver du selv, eller dine pårørende varetager. Du er selv med til at planlægge alle dagens aktiviteter, så de passer til dine ønsker og behov

På Fuglsangsø Centret, kommer du til at bo på et helt unikt center med skøn udsigt til en sø. Her kan du få dine sanser udfordret og stimuleret i samspil, med de behov du har. Både når du er i aktivitet og bevægelse, og når du giver dig plads til fordybelse, ro og stilhed.

Vi arbejder med Marte Meo. Det er en metode, hvor samspillet og kommunikationen mellem plejepersonalet og den enkelte beboer optages på video. Metoden er med til at give indblik og forståelse for beboerens adfærd og hvad denne har brug for i bestemte situationer. Metoden kræver skriftlig samtykke fra beboeren eller pårørende.

Årets gang i huset

Vi følger årets gang med traditioner, som hører årstiderne til.

Der ud over har vi to fester for beboer og pårørende  - sommer og efterår.

Vi har vores egen bus, som vi tager på tur i og får nogle dejlige oplevelser.
 

Kontaktinfo

Fuglsangsø Centret
Fuglsang Toft 4
7400 Herning

Tlf.: 96288400

Astrid Hindhede
Centerleder
Send e-mail til Astrid

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail