Dagligdagen på Fuglsangsø

Du kan her læse lidt, om vores hverdag her på Fuglsangsø Centret.

Et helt specielt sted at bo

Du bor i dit eget hjem og kan leve det liv, du ønsker og magter.

Vi skaber plads til forskellighed ved at tage hensyn til dine værdier, behov, vaner og individuelle ønsker.
Vi vil sammen med dig skabe rammerne, så du har frihed til at vælge og mulighed for at bestemme over dig selv, så vidt det er muligt.

Når du vælger at bo på Fuglsangsø Centret, vælger du et sted, hvor vi tilstræber, at alle bliver set, hørt og mødt med faglig dygtighed og menneskelig forståelse.

Der vil blive afholdt indflytningssamtale. Her kan du fortælle, om dine ønsker og behov, for at du får en god og for dig indholdsrig hverdag. Vi taler også om, hvilke opgaver du selv, eller dine pårørende varetager. Du er selv med til at planlægge alle dagens aktiviteter, så de passer til dine ønsker og behov

På Fuglsangsø Centret, kommer du til at bo på et helt unikt center med skøn udsigt til en sø. Her kan du få dine sanser udfordret og stimuleret i samspil, med de behov du har. Både når du er i aktivitet og bevægelse, og når du giver dig plads til fordybelse, ro og stilhed.

Vi arbejder med Marte Meo. Det er en metode, hvor samspillet og kommunikationen mellem plejepersonalet og den enkelte beboer optages på video. Metoden er med til at give indblik og forståelse for beboerens adfærd og hvad denne har brug for i bestemte situationer. Metoden kræver skriftlig samtykke fra beboeren eller pårørende

Samarbejde med familien

Vi ser frem til samarbejdet med jer som familie.

Vi forventer et samarbejde med åbenhed og ærlighed. For at hverdagen, for dit familiemedlem skal fungere bedst muligt, er det vigtigt for os, at I henvender jer enten til personalet i enheden eller ledelsen. Kun herved, kan vi ændre tingene til gavn for din mor, far eller ægtefælle.

Alt det praktiske omkring indflytning, skal I som pårørende selv stå for.

Til jul og påske, vil vi gerne at I pynter op samt fjerner pynten igen i lejligheden.

Kontaktinfo

Fuglsangsø Centret
Fuglsang Toft 4
7400 Herning

Tlf.: 96288400

Astrid Hindhede
Centerleder
Send e-mail til Astrid

Lone Lei
Assisterende centerleder
Send e-mail til Lone

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail