Nyhedsbreve fra Toftebo

Alle nyhedsbreve - nye som gamle - fra ledelsen, vil du kunne læse her på siden

Nyhedsarkiv

Når vi sender et nyhedsbrev ud, kan det være med vigtige oplysninger til jer som pårørende.
Det kan også være om sjove oplevelser, vi har haft i huset, eller ture vi har være på sammen med jeres kære. 

Kære pårørende

Nu er det blevet 1. september 2021 og Aktivitetscentret på Toftebo åbner op for en ny sæson.

Jeg kan ikke lade være med at kigge tilbage på 1. september 2019.
Alt var som det plejede, beboerne fortsatte de aktiviteter de havde gået til tidligere, måske med få nye tiltag eller ændringer og medlemskortet blev fornyet.
Om tirsdagen havde jeg cafégymnastik som sædvanligt. Ind imellem var der aftenarrangementer vi deltog i, med sang, dans og hygge og vi havde det rigtig godt med en hverdag, hvor dagene bød på forskellige spændende, hyggelige og sjove indslag.
Jeg husker, at det var lidt trist, at der ikke kom skolebørn om onsdagen mere, fordi Gjellerup og Hammerum skole skulle lægges sammen, men det var jo kun et spørgsmål om tid, inden vi kunne fortsætte det gode samarbejde.
MEN hvad vi ikke vidste, på det tidspunkt var, at Corona kom og satte en brat stopper, for den hverdag vi kendte. Alt blev forandret på meget kort tid og aktiviteter var pludselig kun noget der kun foregik på den etage man boede på.

Det er derfor også en meget stor glæde, at have brugt august måned på, at få styr på hvilke aktiviteter der bliver udbudt fra Aktivitetscentrets side.
Hvilke aktiviteter vi skal have i eget regi og hvor vi kan samarbejde om, at lave aktiviteter for beboerne, så de får et bredt udbud af aktiviteter det næste år, for nu er vi endelig tilbage ved det gamle. Et helt hus, der summer af liv og aktivitet.

Det har været utrolig dejligt, men også lidt overvældende, at vi nu igen kan boltre os i hele huset og med aktiviteter i alle mulige retninger.
Derfor har jeg valgt, at lave et aktivitetskatalog, som er delt rundt til alle beboerne.
Der er jo også kommet mange nye beboere og pårørende de sidste par år, som ikke aner, hvad det vil sige, at bo på Toftebo uden restriktioner.

Det er mit håb, at I pårørende vil kigge det igennem, når I er her, så I også er informeret om, hvad der foregår.
Der er også tilbud som I, indimellem kan deltage i, sammen med jeres kære, hvis I har lyst.
Vi har sat kalender i frem til jul og det er en lang periode, så det er selvfølgelig med forbehold for ændringer.
I opfordres altid til at kigge på den aktuelle kalender, som hænger på afdelingen.
Efter kataloget er lavet, er vores besøgshund i blok A desværre blevet syg og er ikke i stand til at komme på Toftebo længere, men jeg arbejder på, at få en ny besøgshund fra Trygfonden.

Jeg har, i de sidste par uger været rundt, ved alle de faste beboere i blok A, for at lave aktivitetsplaner, samt fornyelse af medlemskort til Aktivitetscentret, der hvor det har været aktuelt.
De fleste vil meget gerne deltage i en eller flere aktiviteter og det er rigtig dejligt.
Så har vi nogle få beboere, som ikke er i stand til, at deltage i tilbuddene og her vil der løbende være en eller anden form for tilpasset aktivitet.
Vi har også nogle beboere, som ikke ønsker at deltage i noget.
Her forsøger vi, at nøde alle til at deltage i noget, men der er ingen tvang, så fastholder en beboer, at det ikke har interesse, respektere vi selvfølgelig den enkeltes beslutning.

Jeg har hængt en aktivitetsplan op i lejligheden, hos de beboere der er tilmeldt aktiviteter, så her har I pårørende også mulighed for at se, hvornår de går til noget. Det kan være praktisk at vide, ift. fremtidige besøg.

I blok C foregår det på en lidt anden måde, med en mere stille opstart og i samråd med personalet. Men de får også tilbud om aktiviteter, i det omfang de kan rumme det.

Blok B er beskyttede boliger og ikke omfattet af plejecentrets aktivitetsdel, De går selv hen i Aktivitetscentret og får fornyet deres medlemskort og tilmeldt sig aktiviteter.

I onsdags startede vi så aktivitetsåret op og her lagde vi ud med at byde 2. klasse fra Lindbjergskolen velkommen. Det var rigtig dejligt igen, at have besøg af skolebørn, det spreder glæde og er et frisk pust for beboerne. Næste onsdag kommer der en anden 2. klasse og disse 2 klasser vil ind til sommerferien 2022, komme på skift hver anden uge.
Til at begynde med, mødes vi i spisestuen på 1. og 2. sal, men efter efterårsferien vil de beboere som har lyst, få besøg af børnene inde i lejligheden og dermed danne makkerpar med nogle bestemte børn. Det er altid børnene og deres lærere der har forberedt, hvad der skal ske, da det er en del af børnenes undervisning og så har vi fået lov til, et par gange om året, at arrangere noget for dem.

Jeg glæder mig rigtig meget til at gå ind i et nyt aktivitetsår med beboerne og I pårørende er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål omkring aktiviteterne.

Med venlig hilsen

Anette Andersen

Aktivitetskatalog Billede


Bondegårdstur med blok A

Mandag den 16. august drog 20 beboere, 4 frivillige og 6 personaler på den årlige bondegårdstur til Kølkær, for at besøge Birthe og Anders Feldbak på deres kvæggård.
Hans Henrik kørte bussen og det var fast rutefart mellem Hammerum og Kølkær, da han måtte køre 3 gange, for at få alle beboerne fragtet derud.

Efterhånden som vi kom derud, fik vi en guidet rundvisning gennem staldene, hvor kalvene, som altid, trækker stor opmærksomhed.
Men det var også spændende at se malkekarusselen og ikke mindst den store stald, hvor køerne kunne blive kløet på ryggen, af store børster, fulgt af fortællinger om, hvordan dyrene får "godbidder" for at blive lokket derhen, hvor Birthe og Anders gerne vil have dem.

Efter kostalden gik turen over til boergederne, hvor bukken ikke var helt så interesseret i, at få besøg, som kalvene var.
Her fik vi historien om, at boergeder bliver brugt til kødproduktion, alt imens vi kunne betragte gederne springe rundt mellem hinanden.

Sidst, men ikke mindst, fik vi også set mælkebilen komme og hente mælk og så var ringen sluttet og vi var en rigtig god oplevelse rigere.

Hjemmefra var vi blevet forsynet med sandwich, sodavand, øl og kage, mens Birthe og Anders bød på kaffe.
Vi var desværre ikke så heldige med vejret, men heldigvis har de en opvarmet gildesal, hvor vi kunne sidde og spise lunt og godt.
Indimellem de kulinariske herligheder blev det også tid til at synge og det kunne jo ikke være mere passende end at starte med Marken er mejet.

Vi siger endnu engang stor tak til Birthe og Anders for deres gæstfrihed og store indlevelse i, at få besøg af os. Det er altid en fornøjelse og blok A glæder sig allerede til næste år.

Tirsdag den 28. september skal blok C på den samme tur og de kan godt glæde sig.

Anette Andersen
Aktivitetskoordinator


Kære pårørende

I de næste seks uger har vi lånt det, der hedder en Qwiek.up til afprøvning her på Toftebo.
Qwiek.upen anvendes til at projicere billeder op på vægge eller loft. Firmaet bag Qwiek.up skriver:

 • At den giver mulighed for at aflede beboerens opmærksomhed i stressfremkaldende plejesituationer.
 • Ved at skifte fokus til de rolige billeder og musik kan man skabe ro og afslapning.
 • Qwiek.up er mobil, og egner sig derfor til at skabe sansestimuli i ethvert rum, for eksempel i beboerens egne omgivelser, men også i snoezelrum.

Qwiek.up er meget velegnet til personer med kognitive udfordringer og ældre med demens.
Qwiek. up kan også bruges i sociale sammenhænge, hvor der f.eks vise en klassisk koncert.

Billederne vises fra et USB stik. I kan derfor som pårørende være med til at tage og viser billeder, som I ved vil glæde beboeren og eventuel bringe minder tilbage til et velkendt miljø, steder i holder af eller noget andet, I ved der har interesse.
Det kan gøres ved at I lægger billeder (JPEG filer, de må ikke ligge i en mappe) på et USB stik og får hjælp af personalet i afdelingen, til at vise dem via Qwiek.up.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Håndtering af beboers penge og værdigenstande

Vi er i den uheldige situation, at vi for anden gang inden for kort tid har beboere, der har fået stjålet penge i egen lejlighed. Begge gange er det blevet politianmeldt af pårørende.
Ifølge politiet er der ikke meget at gøre for os på Toftebo, medmindre vi har en konkret mistanke, hvilket vi ikke har.

For at undgå disse situationer, opfordrer vi til, at man som beboer på Toftebo, har så få penge som muligt liggende i lejligheden.

Siden juni 2019 har det ikke været muligt, at have penge eller andet låst inde i skabet, hvor medicinen opbevares.
Der er dog meget der har været besværligt i det seneste år, og der har måske sneget sig andre vaner ind.
Vi har med tyveriet af penge fået en påmindelse om, at finde tilbage til de gode vaner og arbejdsgange, der minimere risikoen for mistænkeliggørelse.

Betaling til fodplejer og frisør kan ske med regning som beboeren får. Det kan også betales via MobilePay ved hjælp af pårørende.

Betaling til aktiviteter kan trækkes over pensionen. Her er det også muligt at betale via MobilePay med pårørendes hjælp.

Vi håber, at ved at tydeliggøre at beboerne ikke har behov for, at have større beløb liggende og skabe opmærksomhed om problematikken med tyveri, så vi undgår at det sker igen.

 


Kære pårørende

Tak for sidst, det var rigtig dejligt at se jer til familieaften.

Siden da har vi fejret Sankt Hans, desværre var vejret ikke med os til at sidde udenfor, så vi trak ind i Aktivitetscentret, hvor 40 beboere og personale havde en rigtig god aften med grillede pølser og tilbehør, sang, hygge, kaffe og dessert.

Nogle af beboerne har også været til fredagscafé, hvor der er blevet sunget til harmonikamusik, bundet smukke buketter.
Vi har også haft besøg af Hveddegaard Bondegårdsis, hvor vi kunne købe store is, som smagte himmelsk.

Den sidste måneds tid, har Herning Bibliotek kørt et projekt på Toftebo, som hedder "guidet fælleslæsning og guidet fællessang", hvor vi har sunget og der er blevet læst noveller og digte og efterfølgende er alle teksterne blevet diskuteret livligt, af de 9 deltagende beboere. Gruppen er nu inviteret til afslutning på Herning bibliotek, så der kører vi ind i uge 27.

Der er selvfølgelig også blevet spillet banko, lavet gymnastik, afholdt gudstjenester, kørt busture og hygget i stor stil.
Lige nu er EM over os og det følger vi også med i og vi hepper selvfølgelig på, at Danmark går hele vejen til tops.

Jeg har lige lavet kalender for juli måned og er så småt begyndt på at lave for august måned. Juli er altid en meget stille måned, for der skal jo afvikles ferie, så der er kun planlagte aktiviteter, når der er aktivitetspersonale på arbejde og ellers vil der komme spontane aktiviteter med plejepersonalet, når der er tid til det ind i mellem.

August vil også starte lidt stille op, men så kommer der til at ske noget.
Den 16. august tager vi på bondegårdsbesøg i Kølkær.
2. B og C fra Lindbjergskolen starter et nyt forløb op 1. september.
Der starter Aktivitetscentret også op med et nyt årsprogram.
Længere hen i september skal vi holde høstfest.
Vi er også inviteret på autogalleri.

I corona tiden har der været mange aktiviteter på afdelingerne og det vil stilne af efter sommerferien. Så vil aktiviteterne primært foregå i Aktivitetscentret i det daglige, ligesom før corona.

Den lidt "tynde" kalender for juli er lagt ind her på hjemmesiden, som aftalt til familieaften og I kan også se lidt billeder fra de omtalte arrangementer og aktiviteter her i juni måned.

Mange hilsner med ønsket om en god sommer til jer alle

Anette Grønbæk Andersen
Aktivitetskoordinator

1  2

3  4

5  7


Vaskemaskiner på Toftebo

Jeg nævnte til familieaftnerne, at vi arbejder på at få en kombiløsning med vaskemaskine og tørretumbler ind i hver lejlighed i Blok A.

Inden familieaftnerne var jeg blevet oplyst om, at der skulle afholdes et beboermøde.
Vi har arbejdet videre på at finde ud af, hvordan det videre arbejde skal forløbe.
Det er boligselskabet Fruehøjgård, der står for installering af vaskemaskiner.

Fruehøjgård vurdere, at der ikke skal holdes et beboermøde, men at de ønsker installation af vaskemaskinerne.

Fruehøjgård foreslår, at vi får gjort klar til vaskemaskinerne i år, og at der så evt. i 2022 eller helt sikkert i 2023, kan monteres vaskemaskiner i de 45 lejligheder i Blok A.
Vaskemaskinerne vil, når den tid kommer, blive installeret under bordpladen i køkkenet, så de ikke optager ekstra plads på badeværelserne.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende!

Vi kan nu glæde os over, at der er kommet gang i aktiviteter for beboerne igen.
Nogle beboere har været med på busture med "Bussens venner" og der har været rift om de ture, der har været.

Gudstjenester har været i gang i de enkelte afdelinger i noget tid, men i torsdags vendte vi tilbage til fælles gudstjeneste i cafeen.

Cafeen danner også nu igen rammen om fredagscafe, hvor mange deltog i fredags den 28. maj til stor fornøjelse.

Det er dejligt at opleve det liv, den snak og sang, der er kommet på administrationsgangen igen, når beboerne går eller kører til aktivitetscenteret.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende!

Familieaftnerne fordeler sig således:

Tirsdag den 8. juni kl. 17:00 - St./1. sal

Onsdag den 9. juni kl. 17:00 - 2./3. sal

Torsdag den 10. juni kl. 17:00 - Blok C


ENDELIG kan vi afholde familieaften igen og temaet denne gang må være
"gensynsglæde".
Vi glæder os i hvert fald meget, til at se jer igen til en aften med fokus på hygge og samarbejde.

Aftenen kommer, som tidligere, til at foregå i Aktivitetscentret.
I blok A, er det for beboere og pårørende og vi opfordrer til, at pårørende henter og følges med beboerne ned i Aktivitetscentret.
I blok C, er det kun for pårørende.

Program:

 • Kl. 17:00 - Velkommen
 • Kl. 17:30 - Fællesspisning i Aktivitetscentret
 • Kl. 18:30 - Oplæg og info ved Louise, Lene/Mimi, Anette og Toftebo's Venner
 • Kl. 19:15 - Kaffe og spørgsmål/indlæg fra pårørende
 • Kl. 20:00 - Tak for i aften

Af hensyn til forplejning, vil vi gerne have tilmelding senest 31. maj
til Anette på tlf: 22247889 eller mail: tofak@herning.dk

Pris for pårørende:
75 kr. som trækkes over beboerens månedsafregning som "merkøb udover daglig kost".


Med venlig hilsen
Alle os på Toftebo


Kære pårørende

Fra mandag den 10. maj vil indgangene til Toftebo Centeret være låste fra kl. 18:00.
Når du kommer på besøg, skal du derfor ringe til den afdeling, hvor du skal på besøg.

St./1. sal: 96 28 57 71
2./3. sal: 96 28 57 78
Afd. C: 96 28 57 91

Telefonnumrene kan du også se ved indgangen.

Der kan forekomme ventetid, da medarbejdere ofte er optaget af at hjælpe inde hos beboere, men vi vil forsøge at lukke op så hurtig som muligt.

Vi opfordre besøgende til afdeling C, til fortsat at benytte indgangen ved gangen med lejlighederne.

Du er som pårørende også velkommen i opholdsrummet igen, så længe du bærer mundbind og holder afstand.

Der er så småt ved at åbne op i Aktivitetscenteret, og en del beboere har allerede været med til aktiviteter.

Busturene hver 3. uge er også kommet i gang til stor fornøjelse for de beboere, der har været med.

Vi glæder os over, at der er kommet mere liv på gangene på hele Toftebo.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende

Som det ser ud nu med planer for genåbning, håber vi, at kunne holde familieaften på Toftebo i juni måned.

I skal derfor sætte kryds i kalenderen.

For st./1. sal er det tirsdag den 8. juni kl. 17:00 - 20:00
2./3. sal onsdag den 9. juni kl. 17:00 - 20:00
Afdeling C er det torsdag den 10. juni kl. 17:00 - 20:00

I hører nærmere om tilmelding, når tiden nærmer sig.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende

Nogen af jer har måske nået at se eller høre det.
Lørdag den 10. april havde vi politi og brandvæsen på besøg på Toftebo, da der var opstået brand.
Politiet formoder, at det var nogle klude, der havde antændt sig. Ilden opstod i en skraldespand i et depotrum i stueetagen længst væk fra hovedindgangen.
Det vil ikke blive undersøgt nærmere, hvad ilden opstod af, og der er ikke sket materielle skader.
Vi er lettede over, at der ikke skete mere end der gjorde, og at det kun blev til en forskrækkelse for beboere og medarbejdere.


Kære pårørende

Vi glæder os over, at det nu er muligt med flere besøgende.

Heldigvis var COVID-19 tilfældet blandt medarbejdere ikke noget, der spredte sig.
Beboere nåede at blive testet, men ved gentest af medarbejderen fandt man ud af at vedkommende ikke havde COVID-19.
Så vi slap med skrækken i denne omgang.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende

Vi er i den situation, at vi har fået konstateret et tilfælde af COVID-19 hos en af vores medarbejdere.
Efter aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed, er det kun beboere i den berørte afdeling, der skal testes.
Hvis det viser sig, at der er flere blandt medarbejdere og beboere, der testes positive, får I besked enten via nyhedsbrev eller direkte. 
Er du er pårørende til en eventuel smittet, så ringer vi den person op, der står som primær kontaktperson i vores journalsystem.

Men......

Indtil videre ændre det ikke ved udmeldingen om, at Styrelsen for patientsikkerhed den 9. februar meddelte Herning Kommune, at der ikke længere er grundlag for besøgsrestriktioner på kommunens plejecentre.  Vurderingen er foretaget med baggrund i det lave smittetal i Herning kommune.

Det er derfor med stor glæde, at vi nu må ophæve besøgsrestriktionerne på Toftebo, så alle pårørende har mulighed for at besøge deres kære.

De generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, omkring hygiejne, afstand og så få kontakter som muligt gælder stadig for beboerne på Toftebo.

 • Vi opfordrer derfor til, at besøg foregår i beboerens lejlighed, og at der højest er 2-3 besøgende ad gangen for at kunne opretholde en afstand på 2 m. Ved tættere kontakt skal besøgende anvende værnemidler.
 • Når besøgende færdes i fælles area på vej ind eller ud af beboerens lejlighed, skal der bære mundbind eller visir som hidtil.
 • Alle kontaktpunkter og flader skal fortsat afsprittes efter hvert besøg. Som besøgende bør du så vidt muligt undgå at røre ved genstande i beboerens lejlighed.
 • Når besøget er slut, forlader du straks stedet og undgår så vidt muligt at berøre kontaktpunkter.
 • Hvis du har symptomer på luftvejssygdom herunder hoste og forkølelse eller andre symptomer, der kan give mistanke om COVID-19, så udsæt dit besøg.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstituerende centerleder


Kære pårørende

Søndag den 31. januar blev mange beboere vaccineret anden gang for COVID-19.
Der er fortsat nogle, der mangler anden vaccine. Vi ved endnu ikke, hvornår den gives.
Selvom vi er kommet lang med vacciner, skal forholdsregler med værnemidler, afstand og afspritning af overflader i lejlighederne fortsat overholdes. Vi har indtil nu haft spande eller pakker med spritservietter stående ved hovedindgangen.
Men vi har besluttet, at der fremover ligger en pakke til brug for afspritning inde i lejlighederne. Det gør vi for at reducere forbruget af pakker, da de sjældent kom tilbage til indgangen.
Hvis vi mod forventning ikke har fået lagt en pakke i lejligheden, så kontakt personalet for at få en udleveret.

Og så noget helt andet:

Før jul havde vi en studerende på besøg i forbindelse med hendes opgaveskrivning.
Sarah Morgan var på 2. sal for at tale med beboerne om hverdagslivet. Sarah er ergoterapeut og studerende ved kandidat i ergoterapi. Hun kom på 2. sal gennem 3 uger og blev taget rigtig godt imod af både beboere og personale.
Samtalerne om hverdagslivet handlede om, hvad der for beboerne giver mening at beskæftige sig med, hvad der giver indhold og glæde.
En stor tak skal lyde fra Sarah til alle for de mange gode snakke og perspektiver på hverdagslivet.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende

Vi har nu fået den ny dato for 2. vaccination mod COVID-19.

Dagen er flyttet til søndag den 31. januar.

Vaccinationerne vil formodentlig begynde kl. 14.00, så det er vigtigt, at beboerne er på Toftebo denne eftermiddag.

Selv om mange snart har fået to vaccinationer, er det vigtigt, at vi fortsat er opmærksomme på restriktioner og fortsat er forsigtige.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstituerende centerleder


Kære pårørende

Vi har nu fået en melding om, at 2. vaccine mod COVID-19 gives den 29. januar.

Selv om vi snart kan se frem til, at mange beboere og medarbejdere er vaccineret, er smittesituation omkring os er fortsat alvorlig.
Derfor er der stadig grund til stor forsigtighed og omtanke i forhold til at besøge vores allersvageste ældre.

Det ansvar er vi ikke i tvivl om, at I alle er bevidste om, og vi gør fortsat, hvad vi kan, for at holde smitten ude.
Det er fortsat tre nære pårørende der må komme på besøg, dog højest to ad gangen.

 • Kom kun på besøg hvis du er helt rask og uden symptomer på Covid 19.
 • Gå direkte til den ønskede lejlighed.
 • Tag afspritningsservietter med, så du kan spritte de overflader, du har været i berøring med. Læg spritservietter tilbage til indgangen.
 • Mundbind/visir er påkrævet i fællesarealer, og hvis du i lejligheden ikke kan overholde 2 meters afstand til beboeren.

Med venlig hilsen

Louise Meedom


Kære pårørende

Vi er fortsat fri for corona på Toftebo og mange beboere har fået første vaccination.
Vi venter stadig med en melding på, hvornår vi får nummer to vaccine. Så snart vi ved, hvornår det bliver, sender vi det ud i et nyhedsbrev.

De restriktioner, der gælder hele landet, gør at vores fodplejer, ikke kan komme i huset.
Fodterapeuter er derimod en del af sundhedsvæsnet, og må derfor gerne komme i huset. For at opretholde en hensigtsmæssig fodpleje, er det en mulighed, at I bestiller en tid hos en fodterapeut for jeres pårørende.

Blok B, som er ældreboliger, har i den periode, hvor vi havde smittede medarbejdere og beboere fået hjælp fra hjemmeplejen.
Fra mandag den 18. januar er det igen medarbejdere fra Toftebo Centret, der skal varetage opgaverne.

Vi gør alt, hvad vi kan for at forebygge, at vi rammes af endnu et coronaudbrud, og ser frem til at få stik nummer to.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstitueret centerleder


Kære pårørende

Onsdag den 6. januar blev dagen, hvor de beboere på Toftebo og i Blok B, der ønskede vaccination mod COVID-19 fik den 1. stik.

Der kom forskellige meldinger vedrørende beboerne i Blok B, men sent tirsdag aften fik vi besked om, at de også kunne blive vaccineret den 6. januar.

Beboerne i Blok B blev kørt til vaccinationscenteret i Herning, og vil blive det igen til nummer to vaccination om tre uger.

Der er fortsat mange begrænsninger, men vi glæder os over, at vi har fået den første vaccine, og endda tidligere end først meldt ud til os.

Med venlig hilsen

Louise Meedom
Konstituerende centerleder


Lyserød bold med teksten Newsletter

Kontaktinfo

Toftebo-Centret
Hammerum Hovedgade 14
Hammerum
7400 Herning

Tlf.: 96285800

Louise Meedom
Centerleder 
Tlf.: 96285801
Mobil: 22208422
Send e-mail til Louise

Lene Christine Fjordside 
Gruppeleder - stuen/1. sal blok A
Tlf.: 96285788
Mobil: 21345530
Send e-mail til Lene

Mimi Fisker  Rønhoff 
Gruppeleder 2./3. sal blok A
Mobil: 20706072
Send mail til Mimi

Chalotte Kyed Stensgaard 
Gruppeleder blok C
Mobil.: 20904902
Send mail til Chalotte

Anette Grønbæk Andersen
Aktivitetsansvarlig
Tlf.: 22247889
Send e-mail til Anette

Susanne Kristiansen 
Kostfaglig leder
Tlf.: 96285844
Send e-mail til Susanne

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail