Nyhedsbreve 2020

Her kan du se nyhedsbrevene, som er sendt ud i 2020

Goddag og vi ses! - 29.10.20

Goddag og vi ses! 

Jacob

Kære beboere, pårørende og kolleger på Toftebo og Vesterled Plejecentre.

To et halvt år er sust afsted som centerleder på Toftebo Plejecenter i Hammerum.
Spændende opgaver omkring pårørendesamarbejde, organisering, trivsel og udvikling har fyldt mine dage.
Mest har jeg nydt mødet med alle de dejlige mennesker, der har deres daglige gang i huset, og som alle er med til at skabe et sted med faglighed, værdighed og engagement som gør, "Toftebo, til et godt sted at komme, bo og være".

I det næste års tid skal jeg noget andet. Jeg har sagt ja til at blive udlånt til Vesterled Plejecenter som centerleder.
Da Ruth Johannesen stopper, er der et ønske om, at jeg sammen med personale og ledelse fra 1. december, skal arbejde med at overføre og udvikle på nogle at de tiltag, som virker - både på Vesterled, Toftebo og andre steder i Sundhed og Ældre.
Det handler om organisering, arbejdsgange og samarbejde på tværs. Både med pårørende, kolleger, interne og eksterne interessenter.
Jeg mener, jeg har noget at tilføre med erfaring fra forandringsprocesser i organisationer andre steder fra, både i Herning og Thisted Kommuner, hvor jeg har været inden for Handicap- og Psykiatri, Børne- og unge og Ældre- området.

På Toftebo bliver den daglige ledelse varetaget af Louise Meedom, som bliver konst. som centerleder og Lene Fjordside, som bliver ass. centerleder.
Louise har været her i 6 måneder og er godt inde i hverdagen. Hun har Diplom i Ledelse/Master i rehabilitering og erfaring med ledelse fra både Handicap- og Psykiatri samt børneområdet i Herning Kommune.
Hun glæder sig til opgaven og til at indgå i nye relationer - nu på tværs af hele Toftebo.
Louise skal nok selv give jer en mere grundig introduktion senere.

Til dem, der ikke kender mig på Vesterled, kan jeg fortælle, at jeg er uddannet i Professionel Kommunikation fra RUC og har Diplom i ledelse.
Før jeg for ca. 10 år siden fik mit første lederjob i Herning Kommune, tog jeg først snedkeruddannelsen og siden pædagoguddannelsen på Ranum seminarium.
Jeg er årgang 1974 og bosat i Vinderup i bunden af Limfjorden i skøn natur på landet. Jeg er gift med Stine, som er pædagog. Vi har tre teenagere samt Sally, som er en Engelsk Sætter.
Fritiden går nemlig med jagt og deltagelse i bestyrelsesarbejde - særligt hvor børnene slår deres folder.
Som menneske er jeg optaget af relationer og fællesskaber og at få mennesker omkring mig til at vokse gennem tillid og samarbejde. Og så gør det ikke noget, at vi har humor og godt humør med - også når det bliver svært.
Jeg glæder mig til at møde jer alle.
Nogle i december og andre igen til efteråret 2021.

Med venlig hilsen

Centerleder
Jakob Skovbakke