Nyhedsbreve 2020

Her kan du se nyhedsbrevene, som er sendt ud i 2020

Julen 2020 på Toftebo - 04.12.20

Kære pårørende

Så kom vi ind i december måned og julen nærmer sig med hastige skridt.

Vi går ind i en jul, som ingen af os har prøvet før.
Corona-situationen på Toftebo er i skrivende stund i bedring, men Corona eller ej, så skal der jules.

Toftebo's Venner har skaffet sponsorer til fornyelse af julepynten i år. Sammen med Toftebo Plejecenter er der indkøbt hjerter og juletræer, som er blevet pyntet med lys, gran og kugler og hængt op i 107 vinduer rundt i huset.
Vi vil hermed gerne sige stor tak til Toftebo's Venner for det store arbejde med indkøb og pyntning, samt at de har skaffet midler til, at det overhovedet kan lade sig gøre, at vi har fået SÅ flotte vinduer i år.
Det er rart med noget hygge og noget flot at kigge på i denne tid.

Ligeledes er pyntning af vores adventskranse blevet sponseret i år.
Leif Mau, pårørende på Toftebo, har været en tur hos blomsterhandleren og har sørget for, at de blev pyntet fint op.
Tusind tak for det, dem vil vi også glæde os over i hele december måned.

Hvordan julen ellers kommer til at se ud ift. arrangementer, er stadig uvis. Vi må tage en dag ad gangen og håbe på, at vi kan gennemføre bare lidt af det vi plejer, men vi tager ingen chancer.
Vi skal først og fremmest passe på hinanden.

Så bliver der mulighed for julebustur, adventsgudstjeneste, julegudstjeneste eller andet, vil det formentlig blive arrangeret i sidste øjeblik og kun være for beboere.

Af samme grund bliver den sædvanlige julefolder heller ikke sendt ud i år.
Vi minder jer dog om, at vi ikke må have levende lys på Toftebo, så alt hvad I kommer med/sender, af juledekorationer og lignende, skal være med batteri-lys.
Ligeledes skriver vi også ønskesedler fra beboerne, hvis vi hører eller tænker, at der er noget de mangler, så der kan personalet kontaktes for idéer.
Med hensyn til juleaftensdag, er vi nødt til at tage udgangspunkt i de regler, som er lige nu ift. Corona. 
Det vil sige, at der er mulighed for den ene besøgene, som kommer til den enkelte beboer, at tilmelde sig julemiddag den 24. december kl. 11:30. Middagen vil blive serveret i beboerens lejlighed.
Pris for julemiddagen for pårørende er 150 kr. som trækkes over beboerens månedsafregning som "merkøb udover daglig kost".
Tilmelding senest 14. december til personalet på afdelingen

Har I derimod planer om at hente jeres ældre familiemedlem hjem juleaften, vil vi også gerne vide det senest den 14. december. Dette meddeles til personalet på afdelingen.
Der er ligesom sidste år, mulighed for at beboerne kan bestille smørrebrød til middag i stedet for julemiddagen, så der er mulighed, for at have appetit til julemiddagen hos familien om aftenen.

Ligeledes vil vi gerne have besked, hvis I påtænker at hente jeres ældre familiemedlem hjem, en eller flere af juledagene 23. - 26. december.
Dette gives der også besked om til personalet på afdelingen, så snart I ved det, men også gerne inden den 14. december, hvis det kan lade sig gøre.

Nytårsaften er der også mulighed for at tilmelde sig til spisning kl. 18:00, for den ene pårørende, der kommer hos den enkelte beboer.
Her vil menuen, som består af en kold anretning, også blive serveret i beboerens lejlighed.
Pris for nytårsmenuen for pårørende er 150 kr., som trækkes over beboerens månedsafregning som "merkøb udover daglig kost".
Tilmelding senest den 14. december til personalet på afdelingen.

Tilmelding til jul og nytår og evt. spørgsmål kan også sendes på mail til: tofak@herning.dk

Mange december hilsner fra

Personalet på Toftebo Plejecenter