Dagligdagen

Hvordan skal din hverdag være

Din bolig er dit hjem. Du bestemmer selv, hvordan din hverdag skal forme sig.

Sammen med personalet, kan du planlægge, hvor du ønsker at spise dine måltider, hvilke aktiviteter, du ønsker at deltage i. Og hvor meget hjælp til personlig pleje, du måtte have behov for.

Som udgangspunkt er der faste tidspunkter for de 3 hovedmåltider. Det er for at skabe en naturlig struktur og hyggeligt samvær med dine medbeboere. 
Men du bestemmer selv, hvilke individuelle hensyn der skal tages. Udgangspunktet er dine ønsker og dit ernæringsbehov. Personalet er i tæt kontakt med køkkenet, hvis du har brug for en særlig kost.

Vi tænker rehabilitering ind i hverdagen. Derfor vil du blive inddraget i forskellige funktioner som rengøring og vask af tøj og andre daglige sysler, i det omfang du kan.

Hverdagens aktiviteter

I Sørvad gør vi meget ud af, at gøre hverdagen spændende.
Et helt liv fuld af oplevelser, skal man forsat have selvom man kommer på plejecenter. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs af de faglig hænder, der er i huset. Vi hygger med sang, musikalske stjernestunder, curler i håret, Wellness hygge og masser af gåture i området. Kaffehygge med småkager, som beboerne selv er med til at bage.

Sørvad Plejecenter ligger midt i byen omgivet af naturen. Vi har skoven, fiskesøen, stiarealer ned til engen samt vores sansehave som blomstrer året rundt og om sommeren bor der høns i haven med kyllinger.

Vi har aktiviteter hver formiddag med personalet. Om eftermiddagen kommer der frivillige i huset og laver aktiviteter med beboerne så som Naturvennerne - Onsdagspigerne - Torsdagshygge med musik og meget mere.

Der arrangeres cykelture på vores specielle elcykel. Det kan noget særligt, at komme ud i naturen og få luft i håret og mærke alle sanserne. Alle kan komme på cykeltur i Sørvad.

Kontaktinfo

Sørvad Plejecenter
Langgade 16
7550 Sørvad

Tlf.: 96 28 55 50

Lizette Marie Skov 
Centerleder
Tlf.: 96 28 55 50
Mail: sopls@herning.dk

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.