Dekorativt billede

Praktiske oplysninger i forbindelse med indflytning

Kære familie

Når du som beboer flytter ind på Lind Plejecenter, inviterer vi dig og din familie til en indflytningssamtale i forbindelse med din indflytning. Samtalen foregår på Lind Plejecenter, og har karakter af en forventningsafstemning.

Indflytning

Vi opfordrer til, at indflytning af møbler sker dagen før du kommer, så du føler dig velkommen.

Under mere info kan du læse om forskellige emner, som du kan få gavn af i forbindelse med din indflytning.

Fruehøjgaard

Lejlighederne lejes ud af boligforeningen "Fruehøjgård", og der kommer brev om indskud, husleje, ansøgning til boligstøtte m.m. Betaling af lejligheden foregår fra den 1. eller 15. i en måned.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte Fruehøjgaard.

Når du flytter ind på Lind Plejecenter, vil du få udleveret en brochure "Velkommen ny beboer og familie" hvor du kan læse om de ting, du kan få brug for i forbindelse med indflytning. Hvis du gerne vil have "Velkommen ny beboer og familie" tilsendt er du er velkommen til at sende en mail til Gundi Halfmann.

Luk alle
Åben alle

Køkkenlækkerier

Kære familier

Vi er privilegerede, fordi vi har vores eget rigtig dejlige køkken på Lind Plejecenter, der hver dag laver mad fra bunden og hvor beboerne er med til komme med deres madønsker for hverdagen samt mærkedage.

Køkkenet på Lind plejecenter fungerer som fire små køkkener, en på hver bo enhed og vi har ansat 6 køkkenfaglige medarbejdere, som er tilknyttet hver sit køkken og vi hjælper hinanden under ferie og sygdom, således at der altid er kendte ansigter i køkkenet.

Det er et dagligt højdepunkt og betyder meget for beboerne, at det er et fast køkkenpersonale i køkkenet, der opstår nemlig gode relationer mellem køkkenpersonalet og beboerne under tilberedningen af maden samt selvfølgelig under måltiderne. Maden giver altid anledning til en lille snak om dagligdagen på Lind Plejecenter.

Hver torsdag er der brunch, hvor beboere og personale spiser sammen. Det er vores ønske at skabe denne tid mellem personale og beboerne, hvor vi kan snakke og dele store og små glimt fra hverdagen.
Desuden drøfter vi under hver brunch, beboernes ønsker for den kommende måneds madplan.

Vores måltider bliver hovedsageligt tilberedt fra bunden af med dybe rødder i det gode gamle danske køkken, og eftersom at vi har mange forskellige nationaliteter på Lind Plejecenter er vi selvfølgelig også nysgerrige på nye retter og madkulturer. Vores mad lever selvfølgelig altid op til Sundhedsstyrelsen og myndighedernes nyeste anbefalinger.

Alle beboernes fødselsdage og højtider bliver festlig holdt, her ønsker og bestemmer beboeren selv hvordan fødselsdagen skal afholdes og serveres.

Køkkenpersonalet er selvfølgelig uddannet i EDEN principperne ligesom resten af personalet på Lind Plejecenter, vi arbejder alle ud fra et fælles værdiggrundlag, hvor vi har fokus på at beboeren oplever hverdagen meningsfuld med trivsel og velvære, vi ved at det er vigtigt med et lille smil og en kvik bemærkning.

Du er altid velkommen til at kontakte Karen Byskov Bilberg, som er Køkkenkoordinator på Lind Plejecenter træffes på 96 28 87 48

Karen Byskov Bilberg

Her er Debbie i gang med grillen, Debbie er altid vild med at lave mad.

dekorativtbillede

 

Samtale med dig og din familie

Kontaktperson og centerleder/afdelingsleder deltager i samtalen

En god begyndelse er afgørende for, at du kommer til at trives i din nye bolig på Lind Plejecenter.
I forbindelse med din indflytning holder vi en samtale med dig og din familie, det bliver i løbet af de første 14 dage.
Indholdet af samtalen er med fokus på det liv, du gerne vil leve på plejecenteret og vi træffer konkrete aftaler om dagligdagen og dit behov for hjælp. 
Ved samtalen taler vi om fremtiden og eventuelle bekymringer, en flytning medfører for jer som familie.
Vi vil spørge ind til jeres livshistorie, og håber, at I vil være behjælpelig med at fortælle/skrive livshistorien ned.
Interesser, erfaringer, værdier og vaner er vigtige pejlemærker i dagligdagen, for at vi kan tilrettelægge en pleje der har afsæt i dit levede liv.

Tablets - dokumentation - CURA

Personalet bruger en elektronisk journal, CURA, dette er et dokumentationsredskab, derfor vil du se personalet gå rundt med en tablet. Du kan altid bede om aktindsigt og læse det, der er skrevet i din journal.

For at gøre kontakten mellem dig/din familie og personalet så let som muligt, opfordrer vi til at købe en kalender som kontaktredskab mellem jer og os. 

 

Kig indenfor på Lind Plejecenter - se video

Afdelingsleder Lene Maul fortæller om Lind Plejecenter

Film om Lind Plejecenter

Fast tilknyttet huslæge på Lind Plejecenter

Lind Plejecenter har en aftale med praktiserende læge Ida Veng-Christensen, Lægerne i Lind om vejledning og rådgivning af personalet på centeret. 

Du kan vælge Ida Veng-Christensen som din egen læge.

Luk alle
Åben alle

Smileyrapport fra Fødevarestyrelsen

Kontaktinfo

Lind Plejecenter
Gadegårdsvej 121
Lind
7400 Herning

Tlf.: 96 28 87 50

Gundi Halfmann
Centerleder
Send e-mail

Afdelingsleder A og B stuen
Anne-Sofie Susgaard 93 59 46 16 

Afdelingsleder A 1. sal
Birgit Marie Dybendal  Skov  96 28 87 21 

Afdelingsleder B 1. sal
Lene Holmberg  Andersen  96 28 87 31 

Køkkenkoordinator
Karen Bilberg 96 28 87 48

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.