Praktiske oplysninger i forbindelse med indflytning

Kære familie

Her læser du om forskellige emner, som du måske får brug for i forbindelse med din indflytning.

Når du som beboer flytter ind på Lind Plejecenter, inviterer vi dig og din familie til en indflytningssamtale i forbindelse med din indflytning. Samtalen foregår på Lind Plejecenter, og har karakter af en forventningsafstemning.

Indflytning

Vi opfordrer til, at indflytning af møbler sker dagen før du kommer, så du føler dig velkommen.

Under mere info kan du læse om forskellige emner, som du kan få gavn af i forbindelse med din indflytning. Herunder kan du også straks bestille en TV-pakke uden internet.

Fruehøjgaard

Lejlighederne lejes ud af boligforeningen "Fruehøjgård", og der kommer brev om indskud, husleje, ansøgning til boligstøtte m.m. Betaling af lejligheden foregår fra den 1. eller 15. i en måned.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte Fruehøjgaard.

Når du flytter ind på Lind Plejecenter, vil du få udleveret en brochure "Velkommen ny beboer og familie" hvor du kan læse om vigtige informationer, som du kan få brug for i forbindelse med indflytning.
Du kan få brochuren til sendt ved at sende en mail til: lidmm@herning.dk

 
 

Fast tilknyttet huslæge på Lind Plejecenter

Lind Plejecenter har en aftale med praktiserende læge Ida Veng-Christensen, Lægerne i Lind om vejledning og rådgivning af personalet på centeret. 

Du kan vælge Ida Veng-Christensen som din egen læge.

Rengøring af lejlighed

Rengøringen er som udgangspunkt hver 3. uge.

Du kan her se, hvad der er indeholdt i den visiterede rengøring

Er der behov for yderligere rengøring, kan der tilkøbes mere. Du kan også vælge en ekstern udbyder.
Der er mulighed for at tilkøbe en rengøringspakke, som består af diverse rengøringsmidler, klude og støvsuger. 

Kære familier

Vi er privilegerede, fordi vi har vores eget rigtig dejlige køkken på Lind Plejecenter, der hver dag laver mad fra bunden og hvor beboerne er med til komme med deres madønsker for hverdagen samt mærkedage.

Køkkenet på Lind plejecenter fungerer som fire små køkkener, en på hver bo enhed og vi har ansat 6 køkkenfaglige medarbejdere, som er tilknyttet hver sit køkken og vi hjælper hinanden under ferie og sygdom, således at der altid er kendte ansigter i køkkenet.

Det er et dagligt højdepunkt og betyder meget for beboerne, at det er et fast køkkenpersonale i køkkenet, der opstår nemlig gode relationer mellem køkkenpersonalet og beboerne under tilberedningen af maden samt selvfølgelig under måltiderne. Maden giver altid anledning til en lille snak om dagligdagen på Lind Plejecenter.

Vores måltider bliver hovedsageligt tilberedt fra bunden af med dybe rødder i det gode gamle danske køkken, og eftersom at vi har mange forskellige nationaliteter på Lind Plejecenter, er vi selvfølgelig også nysgerrige på nye retter og madkulturer. Vores mad lever selvfølgelig altid op til Sundhedsstyrelsen og myndighedernes nyeste anbefalinger.

Alle beboernes fødselsdage og højtider bliver festlig holdt, her ønsker og bestemmer beboeren selv hvordan fødselsdagen skal afholdes og serveres.

Køkkenpersonalet er selvfølgelig uddannet i EDEN principperne ligesom resten af personalet på Lind Plejecenter, vi arbejder alle ud fra et fælles værdiggrundlag, hvor vi har fokus på at beboeren oplever hverdagen meningsfuld med trivsel og velvære, vi ved at det er vigtigt med et lille smil og en kvik bemærkning.

Du er altid velkommen til at kontakte Karen Byskov Bilberg, som er Køkkenkoordinator på Lind Plejecenter træffes på 96 28 87 48

Karen Byskov Bilberg

Her er Debbie i gang med grillen, Debbie er altid vild med at lave mad.

dekorativtbillede

En god begyndelse

En god begyndelse er afgørende for, at du kommer til at trives i din nye bolig på Lind Plejecenter, og derfor holder vi en samtale med dig og din familie, i løbet af de første 14 dage hvor kontaktperson og centerleder/afdelingsleder deltager i samtalen.

Indholdet af samtalen er med fokus på det liv, du gerne vil leve på plejecenteret og vi træffer konkrete aftaler om dagligdagen og dit behov for hjælp. 

Vi vil spørge ind til jeres livshistorie, og håber, at I vil være behjælpelig med at fortælle/skrive livshistorien ned. Interesser, erfaringer, værdier og vaner er vigtige pejlemærker i dagligdagen for at vi kan tilrettelægge en pleje, der har afsæt i dit levede liv.
Livshistorien bidrager til at vække erindringer og skaber nærhed, tryghed og meningsfuldt samvær. Det er vigtigt for os at kende beboerens livshistorie for at give en meningsfuld daglig pleje, omsorg og aktivitetsplanlægning.

Tablets - dokumentation - CURA

Personalet bruger en elektronisk journal, CURA, dette er et dokumentationsredskab, derfor vil du se personalet gå rundt med en tablet. Du kan altid bede om aktindsigt og læse det, der er skrevet i din journal.

For at gøre kontakten mellem dig/din familie og personalet så let som muligt, opfordrer vi til at købe en kalender som kontakt redskab mellem jer og os. 

KONTAKTINFO

Lind Plejecenter
Gadegårdsvej 121, Lind
7400 Herning 
Tlf.: 96 28 87 50 

Centerleder

Lene Holmberg Andersen
25 72 05 93
lidla@herning.dk 

Afdelingsleder A og B stuen

Birgit Marie Dybendal  Skov 
93 59 47 31 
lidbz@herning.dk   

Afdelingsleder A og B 1. sal

Ditte Inez Meldhedegaard
93 59 47 08
liddim@herning.dk 

Køkkenkoordinator

Karen Bilberg
96 28 87 48

Aktivitets- og buskoordinator 

Mai Lykke Stagsted
93 59 49 03
lidmls@herning.dk 

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Skriv via Borger.dk (Borger)

Skriv via Virk.dk (Virksomhed)

Giv os din feedback

Hvad synes du om siden?